Home / Vezetőfejlesztés

Vezetőfejlesztés

AoK – vezetőfejlesztés integrált megközelítésben

A vezetőfejlesztést a maga komplexitásában, integrált szemlélettel közelítjük meg. Ez tanácsadói munkánkban a következőket jelenti:

  • Vezetőkkel való egyéni és csoportos munka, valamint együttműködés fejlesztés és készségfejlesztő programjaink vonatkozásában is coaching megközelítéssel.
  • Szolgáltatásaink jelentős részét felső- és középvezetőknek kínáljuk, hiszen ők a sikeres szervezeti működés motorjai. A vezetői munka minden fontos aspektusát tekintve nyújtunk támogatást.
  • Programjainkat rendszerszemléletben tervezzük meg és hajtjuk végre, vagyis mindig figyelembe vesszük a tágabb szervezeti kontextust (szervezeti célok, vezetői elvárások, szervezeti kultúra), a kulcs szereplőket, a felszín mélyén húzódó összefüggéseket.
  • Programjaink kialakítása során a hagyományosnak tekinthető módszerek (pl. coaching, csapatépítés) alkalmazásán túl különös figyelmet fordítunk az egyén belső harmóniájának és a külvilággal való összhangjának megteremtésére, a zsigeri szintű tanulás támogatására, az egyéni és csapatszintű gondolkodásmód több aspektusból való formálására, valamint a tudatos működés ösztönzésére.

 

PROGRAMJAINK

  • Counselling
  • Core vezetőképzés aok
  • Vezetői dilemmák workshop - cégügyeken innen és túl aok

Részletesen integrált megközelítésünkről

A vezető- és szervezetfejlesztésben coaching megközelítéssel dolgozunk.

Ennek értelmében nem kész szabványmegoldásokat kínálunk, hanem valós munkahelyi helyzetekkel, esetekkel, interakciókkal rugalmasan dolgozva alapvető célunk az attitűdfejlesztés és szemléletformálás: annak támogatása, hogy a programjainkban résztvevők a saját belső erőforrásaikat mozgósítva, sikeresen és hatékonyan tudják a meghatározott célokhoz, irányokhoz igazodva változtatni hozzáállásukat és bevett gondolkodási sémáikat.

Tapasztalataink szerint a szervezet hatékonyságát és sikerességét jelentős mértékben meghatározza a vezetői működés, ezért szolgáltatásaink jelentős részét felső- és középvezetőknek kínáljuk.