Home / Készségfejlesztések

Készségfejlesztések

AoK készségfejlesztés – célokhoz igazítva

Módszertani megközelítésünk alapja, hogy egy adott fejlesztési programot a résztvevői csoport pontos igényeihez igazítjuk. Ezért a fókusztémák feldolgozásához és az elvárt eredmények eléréséhez szükséges elméleti és tematikus részeken túl egy nem „konzervszerűen” feltálalt, rugalmas tematikával készülünk.

Az egyes kijelölt fókusztémákhoz (pl. asszertív kommunikáció) tartozó kompetenciaterületek (pl. kommunikációs stílusok felismerése, beazonosítása, saját stílusom ismerete és adaptálása) fejlesztéséhez alakítunk ki tréningblokkokat, néhány, az adott témában releváns elméleti modell feldolgozásával, tréninggyakorlattal, szimulációval, konkrét esetfeldolgozással, és a blokkokból a résztvevői csoport és a szervezet valós igényeihez igazodva rugalmasan építjük fel a számukra leginkább hasznos tematikát.

Ezért az előkészítő fázist és a programsorozat megvalósítása közben a folyamatos és kölcsönös visszajelzést nagyon fontosnak tartjuk!

A készségfejlesztő programok során mindvégig törekszünk arra, hogy létrehozzuk az elmélet és a gyakorlat megfelelő egyensúlyát. A tapasztalatunk szerint leghatékonyabb megközelítést alkalmazzuk: rövid, tematikus elméleti felvezetések előzik meg (vagy adott esetben követik) a saját élményű gyakorlatokat és modellhelyzeteket, illetve konkrét munkahelyi szituációk, problémák feldolgozását.

PROGRAMJAINK

  • Prezentációs készségfejlesztés
  • Konzultatív értékesítés
    Konzultatív értékesítés
  • Asszertivitas
    Asszertivitás program
  • A hatás művészete
    A hatás művészete - NLP tréning értékesítőknek és vezetőknek aok