Home / Egyéni coaching és bodywork aok

Egyéni coaching és bodywork aok

AKTIVIZÁLJA TESTE ENERGETIKAI RENDSZERÉT ÉS LEGYEN EREDMÉNYESEBB!
Integrált szemléletű egyéni coaching, mely során mozgósítjuk és támogatjuk testi intelligenciáját is.

Tapasztalatunk szerint a vezetői működésről, egy-egy élethelyzetről való gondolkodást érdemes megtámogatni energetikai munkával, amely során a testi-energetikai rendszerünkre való hatással is támogatjuk a változásokat. Az energetikai vagy testmunkán (bodywork) belül a következőkkel foglalkozunk:

  • Shiatsu: a gyógyító érintés egy speciális formája. Japánban, illetve Kínában gyökerező keleti gyógyászati hagyományokon alapuló teljes értékű egészségtámogató rendszer, amely egészlegesen tekint az emberre. A shiatsu hátterében lévő szemlélet értelmében testünk, érzelmeink, intellektusunk valamint szellemünk egymástól nem elválaszthatóak, folyamatosan kölcsönösen hatnak egymásra…..
  • Do-in: a szervezet energia rendszerére irányuló mozgásforma. A testünkben lévő különböző energia csatornákat szólítjuk meg nyújtó- és légző gyakorlatokkal, ütögetésekkel, dörzsöléssel, masszírozó mozdulatokkal, akupresszúrás pontokra gyakorolt pontnyomásokkal….
  • Chi kung / qi gong: Szintén a szervezetünk energia rendszerét harmonizáló mozgásrendszer. Hatására lényeges javíthatunk általános egészségi állapotunkon, hangulatunkon, energia háztartásunkon…

 

A bodywork-el támogatott egyéni coaching keretében tehát több oldalról, több aspektusból közelítünk egy-egy problémához, kérdéskörhöz, ami a klienst foglalkoztatja. A folyamat kereteit és tartalmát mindig a klienssel együtt határozzuk meg.

Általában a következő opciók valamelyike valósul meg:

  1. A bodywork keretében (előtte és utána) kerül sor a coachingra. Ebben az esetben egy alkalom hosszabb időt (kb. 2,5 órát) vesz igénybe.
  2. A coaching és a bodywork alkalmak egymással párhuzamosan zajlanak, pl. egyik héten coaching, a következő héten bodywork foglalkozás.